Vragen over je behandeling of cursus

Voor (acute) vragen over de behandeling kan je hier niet terecht. Hiervoor verwijzen we je naar je behandelaar, je huisarts of diens waarnemer.

Vragen over het NewHealth Collective platform

Hier vind je de veelgestelde vragen over NewHealth Collective. 

 • Ik zie de module niet staan. 
  Als je de module die je verwacht niet op je startpagina ziet staan, is er iets niet goed gegaan bij het aanmaken van account. Neem dus contact op met je behandelaar of het secretariaat, zodat zij dit kunnen herstellen.

 • Ik kan niet verder in de module.
  In een aantal modules staan niet alle stappen van de module meteen open, vraag aan je behandelaar of deze de stap open kan zetten.

 • Ik wil printen, maar het lukt niet.
  Modules zijn veel verschillende modules, waardoor het een enorme uitdaging is om de printfunctie overal goed te krijgen. Op veel plekken werkt printen al goed, maar er blijven plaatsen waar het voor verbetering vatbaar is. Je kunt op 3 manieren printen: door op de "print" knop in het menu van de module te drukken, door te klikken op het icoontje "print deze pagina" of door de printfunctie van de webbrowser te gebruiken. Als één van deze manieren niet werkt, probeer dan een andere manier. Graag willen wij je vragen om onze helpdesk te laten weten op welke pagina(s) het niet goed gaat, dan kunnen we hier wat aan doen.

 • Mijn module werkt niet of ik kan er niet in, wat nu?
  Neem contact op met je behandelaar of diens secretariaat, deze kunnen dat voor jou in orde maken. Als er modules onder “overige beschikbare modules” staan, kun je daarop klikken. Dan wordt de module meteen beschikbaar. Bij begeleide modules wordt er een behandelaar aan je gekoppeld. Dit kan een paar dagen duren, maar als het gebeurd is, krijg je daar een e-mail over.

 • Is NewHealth Collective veilig?
  Wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. We hebben een veilige verbinding ingesteld zoals ook bij banken het geval is, zie het slotje en de code "https" in de adresbalk. We voldoen aan de NEN7510 norm die bij websites als deze verplicht is. Ook de Wet Bescherming Persoonsgegevens voorziet in een aantal rechten wat betreft de verwerking van jouw gegevens. Voor algemene informatie over de Wet Bescherming Persoonsgegevens, klik hier

 • De module(s) die ik heb passen niet bij de vragen die ik heb, waar kan ik terecht?
  Bespreek dit met je behandelaar. Deze kan je vertellen wat er allemaal beschikbaar is en kan jouw pakket met modules wijzigen.

 • Hoe log ik in op de Minderdrinken, Psyfit of Kleurjeleven app?
  Ga naar de veelgestelde vragen van MinderDrinkenPsyfit of Kleurjeleven

Terug naar start