Over het NewHealth Collective platform

NewHealth Collective is een E-health platform waar zorgaanbieders online behandeling en begeleiding aanbieden aan patiënten. Er zijn in het NewHealth Collective platform meer dan 100 modules beschikbaar gericht op psychologische klachten, verslaving en leefstijl. Er zijn zelfhulpprogramma’s en begeleide behandelingen; allemaal gemaakt door professionals uit de zorg. 

Behandelaar en cliënt kunnen direct aan de slag met de aanwezige behandelingen. De behandelingen zijn modulair opgebouwd. Behandelaren kunnen bestaande behandelingen naar eigen inzicht op maat maken.

Cliënt en behandelaar hebben op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze toegang tot het platform. De behandelingen zijn toegankelijk op zowel PC, tablet als smartphone binnen een beveiligde omgeving: de cliënt kan veilig berichten sturen, oefeningen en opdrachten doen, vragenlijsten invullen en activiteiten bijhouden zoals het gebruik van medicatie, alcohol of je stemming. De behandelaar volgt en begeleidt de voortgang van de behandeling.

Meer informatie over NewHealth Collective

Terug naar start